KURSSIT, KOKEET JA NÄYTTELYT

Kennelkerho järjestää kursseja, kokeita ja näyttelyitä, joihin jäsenet ovat tervetulleita. Jos koulutuspaikkoja jää vapaaksi, voidaan niitä tarjota ulkopuolisille.

Tarkemmat tiedot koulutuksista tulee jäsenille sähköpostiin ja nettisivuillemme. Myös Facebookissa kennelkerhon sivuilla mainostamme tulevia tapahtumia. Kursseille ja koulutuksiin ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen: kauhavan.kennelkerho@gmail.com.

Kennelkerholla on treenikenttä Peräläntie 186. Kentällä on varasto, jossa kaikenlaista treenitarviketta. Avainkoodin saat laittamalla sähköpostia kerholle. Kaikki kontissa oleva tavarat ovat jäsenien käytössä kyseisellä kentällä.

Kennelkerhon jäsen saa varata kenttää itselleen omatoimitreenejä varten. Varaaminen tapahtuu Nimenhuudon kautta. Tähän on tulossa tarkemmat säännöt ennenkuin kenttä aukeaa keväällä. Vielä ei siis varauksia saa tehdä. Kerhon tapahtumat ja kurssit ajavat aina omatoimitreenien edelle.

Hallikausi 2020-2021LaKa-treenihalli


Lisätietoja LaKa-treenihallin sivuilta

Etkö löytänyt itsellesi ja koirallesi sopivaa koulutusta? Laita treeni- tai koulutusehdotuksesi sähköpostilla osoitteeseen kauhavan.kennelkerho@gmail.com, niin katsotaan saadaanko sellainen järjestettyä.


Lisäyksiä tulee kun koulutuksista päätetään. Muutokset mahdollisia!

Ota yhteyttä