Kenttäblogi5.7.2019
Kentällä tapahtuu
Kentällä on päästy nyt vauhtiin kökkäpäivien kanssa ja johan on valmista alkanu tulemaan! Tuleva toimisto ja puucee on saanut väriä niskaan ja toimiston sisäpuolella on seinää kaadettu. Seuraavaksi pelto kääntyy vielä kerran ympäri ja siemenet heitetään itämään. Sitten odotellaan ensimmäisen niiton aikaa!
Uusi varasto pystytetään kunhan pystyttäjällä on vapaa-aikaa tarpeeksi sekä siistitään villiintyneet kasvit pois. Aitaa aletaan suunnitelemaan paikalleen heti, kun kentän nurmikko on lähtenyt hyvin kasvamaan!

Kirjottelen taas kuulumisia tänne, kun saadaan taas töitä eteenpäin!

17.4.2019
POP Pankin toiminta-avustus
Pohjanmaan osuuspankki ilmoitti alkuvuodesta jakavansa toiminta-avustusta ensimmäisen kerran Kauhavan alueella. Joten me laitoimme hakemuksen vetämään. Toiveena oli saada avustusta kentän valaistukseen. Suunnitelmana on laittaa puoleen kenttään asti ylettyvät led-valot, jolloin kenttää voi käyttää pitkälle syksyyn, vaikka tulee pimeää. Valaistuksen kustannusarvio on n.1000€ ja saimmekin POP Pankilta 500€ tätä varten.
Kauhavan kennelkerho on erittäin kiitollinen tästä saamastaan tuesta. Tällä avustusrahalla saamme tarjottua alueen koiraharrastajille hyvät olosuhteet treenaamiseen.

KIITOS POP PANKKI!
www.poppankki.fi/pohjanmaan-osuuspankki


8/2018
Kauhavan kennelkerhon uusi treenikenttä on rakennusvaiheessa. Kentän osoite on Peräläntie 186, Kauhava.

Kennelkerho osti keväällä 2018 tontin Peräläntien varresta. Tontin pinta-ala on n.7700m2. Kentän rakentamiseen haettiin Aisaparilta rahoitusta ja kesäkuussa tulikin tieto, että rahoitushakemus on hyväksytty.

Kevään aikana tontilta kaadettiin puita, että kulku tontille olisi helpompaa. Kesän aikana niitettiin heinää ja kerättiin roskia ja risuja pois. Elokuussa tontille nousi ensimmäinen uusi rakennus, puucee. Tontilla jo olleen saunan ja vessan maalauksen aloitettiin heti, kun säät viilenivät. Tontilla oli vanha saunarakennus, josta tehdään meille toimisto/varasto kilpailuita ja muita tapahtumia varten.

Kentän maanrakennushommat alkoivat elokuun loppupuolella. Kentän eteen tulee n.1000m2 parkkipaikka sorapinnalla ja itse treenikenttä tulee olemaan 45mx75m kokoinen nurmikolla. Tämä mahdollistaa virallisten kokeiden mm. palveluskoira-, Toko- ja RallyToko- kokeiden ja kisojen järjestämisen. Kenttä ympäröidään 180cm korkealla panssariaidalla, jolloin treenaaminen on turvallista. Kentän nurkkaan tehdään uusi n.30m2 varasto kaikille treenitarvikkeille ja esteille.Kuvassa kentän maanrakennus juuri aloitettu. Maanrakentamisen hoiti Jomiga Oy.

Huussikin saatiin jo pystytettyä. Seuraavaksi maalataan rakennuksia.


Yhteistyökumppaneina: