Kenttäblogi7.3.2020
Uutta treenikautta odotellessa!
Viime kesä hujahti niin nopeasti, että kenttäblogin kirjoittelu jäi kaiken hässäkän keskellä!
Uusi varasto nostettiin elokuussa viikonlopun aikana isolla kökkäporukalla harjakorkeuteen ja melkein koko kattokin saatiin valmiiksi. Miehet kävi naputtelemassa loput räystäspellit paikoilleen seuraavalla viikolla.
Hannamari vielä sutasi varaston lattian suojamaalilla harmaaksi ja sen jälkeen vanha varastokontti tyhjättiin tavaroista ja tuotiin uuteen varastoon. Uuteen varastoon ostettiin metalliset myymälähyllyt tavavaroita varten, jotka kestävät varmasti pitkään.
Elokuun aikana saunasta muovautui toimistotilat. Lattiaan asennettiin muovimatto ja katto paikattiin umpeen, kun kiukaan savupiippu poistettiin. Toimistoon tuotiin parit hyllyt ja jääkaappi ja se tärkein, kahvinkeitin! Ensimmäisissä yhteistreeneissä saatiinkin tuoretta kaffia uudella kentällä!
Kentän aita saapui tontille syyskuun alussa ja pystytys oli valmis kolmen päivän jälkeen. Ruohonkin kasvoi jo kivasti siihen aikaan ja sitä ajeltiinkin lainaleikkurilla muutaman kerran.
Lokakuun alussa, ensimmäisillä pakkaspäivillä saapui robottiruohonleikkuri Robertto! Asennus kävi joutuin asiantuntevalta asentajalta ja Robertto ehtikin kuukauden päivät rouskuttaa kentän nurmea, kunnes oli aika siirtyä talvisäilöön.

Kevättä kovasti odotellaan, että päästäisiin jatkamaan pahasti kesken jäänyttä maalausurakkaa. Syksyllä vesisateet ja kylmät säät pakotti heittämään pensselit sankoon ja luovuttaa talven edessä.
Uusi varasto pitää vielä maalata kahteen kertaan, sekä toimiston nurkka- ja koristelaudat ehjätä ja maalata myös.
Toimiston ja puuceen ympäristö kaipaa maisemointia ja siihen onkin monenlaista suunnitelmaa. Kysytään vielä asiantuntijan mielipidettä siitä. Helppohoitoisuus kuitenkin vahvana mielessä!

Kentän valaistus ja sähkötyöt myös odottavat kevään tuloa. Tarvikkeet on jo ostettuna ja suunnitelma tehtynä. PopPankkihan mahdollisti tämän investoinnin avustusrahalla, jonka myönsivät meille viime vuonna! Kiitos siitä!

Nyt vaan toivotaan suotuisia kelejä maalauksen suhteen!

5.7.2019
Kentällä tapahtuu
Kentällä on päästy nyt vauhtiin kökkäpäivien kanssa ja johan on valmista alkanu tulemaan! Tuleva toimisto ja puucee on saanut väriä niskaan ja toimiston sisäpuolella on seinää kaadettu. Seuraavaksi pelto kääntyy vielä kerran ympäri ja siemenet heitetään itämään. Sitten odotellaan ensimmäisen niiton aikaa!
Uusi varasto pystytetään kunhan pystyttäjällä on vapaa-aikaa tarpeeksi sekä siistitään villiintyneet kasvit pois. Aitaa aletaan suunnitelemaan paikalleen heti, kun kentän nurmikko on lähtenyt hyvin kasvamaan!

Kirjottelen taas kuulumisia tänne, kun saadaan taas töitä eteenpäin!

17.4.2019
POP Pankin toiminta-avustus
Pohjanmaan osuuspankki ilmoitti alkuvuodesta jakavansa toiminta-avustusta ensimmäisen kerran Kauhavan alueella. Joten me laitoimme hakemuksen vetämään. Toiveena oli saada avustusta kentän valaistukseen. Suunnitelmana on laittaa puoleen kenttään asti ylettyvät led-valot, jolloin kenttää voi käyttää pitkälle syksyyn, vaikka tulee pimeää. Valaistuksen kustannusarvio on n.1000€ ja saimmekin POP Pankilta 500€ tätä varten.
Kauhavan kennelkerho on erittäin kiitollinen tästä saamastaan tuesta. Tällä avustusrahalla saamme tarjottua alueen koiraharrastajille hyvät olosuhteet treenaamiseen.

KIITOS POP PANKKI!
www.poppankki.fi/pohjanmaan-osuuspankki


8/2018
Kauhavan kennelkerhon uusi treenikenttä on rakennusvaiheessa. Kentän osoite on Peräläntie 186, Kauhava.

Kennelkerho osti keväällä 2018 tontin Peräläntien varresta. Tontin pinta-ala on n.7700m2. Kentän rakentamiseen haettiin Aisaparilta rahoitusta ja kesäkuussa tulikin tieto, että rahoitushakemus on hyväksytty.

Kevään aikana tontilta kaadettiin puita, että kulku tontille olisi helpompaa. Kesän aikana niitettiin heinää ja kerättiin roskia ja risuja pois. Elokuussa tontille nousi ensimmäinen uusi rakennus, puucee. Tontilla jo olleen saunan ja vessan maalauksen aloitettiin heti, kun säät viilenivät. Tontilla oli vanha saunarakennus, josta tehdään meille toimisto/varasto kilpailuita ja muita tapahtumia varten.

Kentän maanrakennushommat alkoivat elokuun loppupuolella. Kentän eteen tulee n.1000m2 parkkipaikka sorapinnalla ja itse treenikenttä tulee olemaan 45mx75m kokoinen nurmikolla. Tämä mahdollistaa virallisten kokeiden mm. palveluskoira-, Toko- ja RallyToko- kokeiden ja kisojen järjestämisen. Kenttä ympäröidään 180cm korkealla panssariaidalla, jolloin treenaaminen on turvallista. Kentän nurkkaan tehdään uusi n.30m2 varasto kaikille treenitarvikkeille ja esteille.Kuvassa kentän maanrakennus juuri aloitettu. Maanrakentamisen hoiti Jomiga Oy.

Huussikin saatiin jo pystytettyä. Seuraavaksi maalataan rakennuksia.


Yhteistyökumppaneina: