Treenikenttä


Kauhavan kennelkerhon uusi treenikenttä on rakennusvaiheessa. Kentän osoite on Peräläntie 186, Kauhava.

Kennelkerho osti keväällä 2018 tontin Peräläntien varresta. Tontin pinta-ala on n.7700m2. Kentän rakentamiseen haettiin Aisaparilta rahoitusta ja kesäkuussa tulikin tieto, että rahoitushakemus on hyväksytty.

Kevään aikana tontilta kaadettiin puita, että kulku tontille olisi helpompaa. Kesän aikana niitettiin heinää ja kerättiin roskia ja risuja pois. Elokuussa tontille nousi ensimmäinen uusi rakennus, puucee. Tontilla jo olleen saunan ja vessan maalauksen aloitettiin heti, kun säät viilenivät. Tontilla oli vanha saunarakennus, josta tehdään meille toimisto/varasto kilpailuita ja muita tapahtumia varten.

Kentän maanrakennushommat alkoivat elokuun loppupuolella. Kentän eteen tulee n.1000m2 parkkipaikka sorapinnalla ja itse treenikenttä tulee olemaan 45mx75m kokoinen nurmikolla. Tämä mahdollistaa virallisten kokeiden mm. palveluskoira-, Toko- ja RallyToko- kokeiden ja kisojen järjestämisen. Kenttä ympäröidään 180cm korkealla panssariaidalla, jolloin treenaaminen on turvallista. Kentän nurkkaan tehdään uusi n.30m2 varasto kaikille treenitarvikkeille ja esteille.Kuvassa kentän maanrakennus juuri aloitettu. Maanrakentamisen hoiti Jomiga Oy.

Huussikin saatiin jo pystytettyä. Seuraavaksi maalataan rakennuksia.


Yhteistyökumppaneina: