Kennelkerhon hallitus


Yhdistyksen säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Yhteydenotot aina ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kauhavan.kennelkerho@gmail.com.


Puheenjohtaja

Pia Asell

Pienestä asti haaveillut omasta koirasta. Lapsuudessani oli pari koiraa, mutta vasta 2008 vuodesta eteenpäin elämääni liittyi isännän mukana ensimmäinen saksanpaimenkoira. Meidän vanhempi saksanpaimenkoira on ensimmäinen harrastuskoirani. Nyt mukana temmeltää Raivo, josta on tarkoitus tulla IGP-koira. Rähinä (BH TK1 RTK1 Demant's Uber Cool) -15 ja Raivo (Terramil All About Karma) -19. Meidän lajit ovat metsäjälki, peltojälki, suojelu, toko ja vepe. Kennelkerhossa vastaan PK-lajeista, nettisivuista ja Facebookista. Muita luottamustehtäviä: SPL Seinäjoki ry varapuheenjohtaja, Etelä-Pohjanmaan kennelpiirin palveluskoirajaoston puheenjohtaja.


Varapuheenjohtaja

Essi Perttula

Aktiivista koirataustaa löytyy vuodesta 2010 alkaen ja rotuna toimii valkoinenpaimenkoira, jota myös kasvatan pienimuotoisesti kennelnimellä Dancing Spirit. Kotoa löytyy tällä hetkellä kaksi narttua Vilma ja tytär Alma, joiden kanssa pääpaino kisaamisen suhteen on TOKOssa. Harrastuksiimme kuuluvat myös näyttelyt ulkomaita myöden, verijälki sekä PK-puoli. Kerhon toiminnassa olen ollut mukana aikaisemminkin mm. kouluttajana ja hallituksen jäsenenä. Niinpä nytkin vastuualueeni kerhossa on TOKO ja siinä pyrin parhaani mukaan innostamaan koirakoita saumattomaan yhteistyöhön ja ennen kaikkea iloisiin ja onnistuneisiin suorituksiin!


Sihteeri

Anne Kuivinen

Esittely tulossa.


Hallituksen jäsen

Virpi Palosaari

Kerhoon liityin syksyllä 2017, kun alkoi kerhon toiminta kiinnostamaan oman koiran myötä ja uutena kauhavalaisena halusin tutustua ihmisiin, joilla on sama kiinnostuksen kohde: koirat! Lapsuudessa oli pystykorvia, aikuisiällä on ollut villakoira ja seropeita. Mutta minun sydämen on varastanut cairnterrieri. Jedi on syntynyt 07/2016 ja tällä hetkellä keskitytään näyttelyihin, mutta olen miettinyt noseworkia, saa nähdä milloin siihen syttyy todella iso kipinä. Kennelkerhossa vastaan näyttelyistä.


Hallituksen jäsen

Marjukka Lehtimäki

Koko lapsuuteni haaveilin omasta koirasta. Lopulta hankin ensimmäisen koirani mieheni kanssa vuonna 2010, seropin. Aloitimme harrastamalla tokoa ja agilityä, myöhemmin mukaan tuli rally-toko. Haaveilin kuitenkin koko ajan vetolajien harrastamisesta, ja 2014 talouteen saapui ensimmäinen siperianhusky. Kuten rodun harrastajat tietävät, on näitä koiria tapana kerääntyä useampi samaan talouteen. Tällä hetkellä meillä asuu seropi-papan lisäksi 9 huskya. Treenaamme ja kilpailemme aktiivisesti sekä syys- että talvikaudella.


Hallituksen jäsen

Heidi Pajamäki

Koirat on kuulunut minun elämääni pienestä pitäen ja eläinten kanssa on tullut touhailtua aina. Tällä hetkellä meidän laumaan kuuluu Kaksi Amerikancockerspanielia ja kolme suomenajokoiraa. Harrastan metsästystä kaikilla viidellä ja kokkerien kanssa päälajina on myös agility ja Rally-toko. Toimin kerhon agility vastaavana Marjukan kanssa ja hallinnoin myös kökkäpisteitä. Koirat ovat kuin karkkeja-yksi ei riitä mihinkään. ;)


Hallituksen jäsen

Noora Hannila

Esittely tulossa!


Hallituksen jäsen

Maria Toimela

Elämääni on aina kuulunut lemmikkieläimet, mutta aktiivisen harrastamisen koirien kanssa aloitin vuonna 2014, samalla liityin Kauhavan Kennelkerhon jäseneksi. Lapinporokoira Kuunon kanssa tutustuttiin eri lajeihin ja lopuksi rauniokoiraharrastus vei meidät mennessään. Vuonna 2016 minulle tuli saksanpaimenkoira Nova, jonka kanssa treenailen ahkerasti, mutta rennolla otteella raunioita ja pelastuskoira -juttuja.