Kennelkerhon hallitus


Yhdistyksen säännöt löydät TÄÄLTÄ.

Yhteydenotot aina ensisijaisesti sähköpostitse osoitteeseen kauhavan.kennelkerho@gmail.com.

Puheenjohtaja

Pia Asell

Pienestä asti haaveillut omasta koirasta. Lapsuudessani oli pari koiraa, mutta vasta 2008 vuodesta eteenpäin elämääni liittyi isännän mukana ensimmäinen saksanpaimenkoira. Nykyinen saksanpaimenkoiramme on siis ensimmäinen harrastuskoirani. Rähinä (BH TK1 RTK1 Demant's Uber Cool) on -15 syntynyt saksanpaimenkoira uros. Meidän lajit ovat metsäjälki, peltojälki, suojelu, toko ja vepe. Kennelkerhossa vastaan PK-lajeista, nettisivuista ja Facebookista.

Varapuheenjohtaja

Anne Kuivinen

Esittely tulossa!

Rahastonhoitaja

Hannamari Korkiatupa

Olen ollut kauhavan kennelkerhon koiraohjaajana ja hallituksessa vuodesta 2006. Koirat ovat aina olleet osana elämää. Nuorena ensimmäinen oma koira oli kodinvaihtaja saksanpaimenkoira ja sitten kolme erilaista bullmastiffia. Nämä ovat opettaneet paljon koirien sielunelämästä. Olen kurssittanut ja itseopiskellut paljon koirien käyttäytymisestä ja koulutuksesta, sekä olen koulutettu hevos- ja koirahieroja. Tällä hetkellä suursnautserin kanssa menemme tokoa, rallytokoa ja hakua. Aina kuitenkin sillä asenteella että kivaa pitää olla. Jos jokin painaa mieltä, ota rohkeasti yhteyttä tai nyppää hihasta.

Sihteeri

Virpi Palosaari

Kerhoon liityin syksyllä 2017, kun alkoi kerhon toiminta kiinnostamaan oman koiran myötä ja uutena kauhavalaisena halusin tutustua ihmisiin, joilla on sama kiinnostuksen kohde: koirat! Lapsuudessa oli pystykorvia, aikuisiällä on ollut villakoira ja seropeita. Mutta minun sydämen on varastanut cairnterrieri. Jedi on syntynyt 07/2016 ja tällä hetkellä keskitytään näyttelyihin, mutta olen miettinyt noseworkia, saa nähdä milloin siihen syttyy todella iso kipinä. Kennelkerhossa vastaan näyttelyistä.

Hallituksen jäsen

Essi Perttula

Aktiivista koirataustaa löytyy vuodesta 2010 alkaen ja rotuna toimii valkoinenpaimenkoira, jota myös kasvatan pienimuotoisesti kennelnimellä Dancing Spirit. Kotoa löytyy tällä hetkellä kaksi narttua Vilma ja tytär Alma, joiden kanssa pääpaino kisaamisen suhteen on TOKOssa. Harrastuksiimme kuuluvat myös näyttelyt ulkomaita myöden, verijälki sekä PK-puoli. Kerhon toiminnassa olen ollut mukana aikaisemminkin mm. kouluttajana ja hallituksen jäsenenä. Niinpä nytkin vastuualueeni kerhossa on TOKO ja siinä pyrin parhaani mukaan innostamaan koirakoita saumattomaan yhteistyöhön ja ennen kaikkea iloisiin ja onnistuneisiin suorituksiin!

Hallituksen jäsen

Mira Takala

Esittely tulossa!

Hallituksen jäsen

Marjukka Lehtimäki

Koko lapsuuteni haaveilin omasta koirasta. Lopulta hankin ensimmäisen koirani mieheni kanssa vuonna 2010, seropin. Aloitimme harrastamalla tokoa ja agilityä, myöhemmin mukaan tuli rally-toko. Haaveilin kuitenkin koko ajan vetolajien harrastamisesta, ja kun tämän koiran suurin ongelma, eroahdistus, saatiin hallintaan, toteutin toisen suuren haaveeni: talouteen saapui ensimmäinen siperianhusky. Vetolajeissa päästiin alkuun ja ensimmäisissä kisoissakin on käyty. Huskyjen omistajat tietävät, että kun ottaa yhden, niitä on pihassa pian kokonainen lauma. Omaa laumaani (ja kisatiimiäni) saapuivat 2017 keväällä täydentämään kaksi pentua. Valjakkolajit ovat vieneet mennessään, ja muiden lajien treenaaminen jäänyt hieman taka-alalle. Seropin kanssa tähtään kuitenkin edelleen toko- ja rally-tokokisoihin. Treenikauden ulkopuolella harrastamme huskyjen kanssa myös agilitya.

Hallituksen jäsen

Heidi Pajamäki

Koirat on kuulunut minun elämääni pienestä pitäen ja eläinten kanssa on tullut touhailtua aina. Tällä hetkellä meidän laumaan kuuluu Kaksi Amerikancockerspanielia ja kolme suomenajokoiraa. Harrastan metsästystä kaikilla viidellä ja kokkerien kanssa päälajina on myös agility ja Rally-toko. Toimin kerhon agility vastaavana Marjukan kanssa ja hallinnoin myös kökkäpisteitä. Koirat ovat kuin karkkeja-yksi ei riitä mihinkään. ;)

Hallituksen jäsen

Maarit Natri

Esittely tulossa!

Hallituksen varajäsen

Piia Lammi

Olen lapsesta asti pitänyt eläimistä ja varsinkin eri rotuiset koirat ovat aina kiinnostaneet. Tällä hetkellä kotona on 2 koiraa; espanjanvesikoira ja maremmano-abruzzese. Omistan kennelnimen ja harrastankin koirien kanssa lähinnä näyttelyitä sekä pienimuotoista kasvatusta.

Hallituksen varajäsen

Maria Toimela

Esittely tulossa!